Hundar i jourhem/Sverige

Rex - 2021

Hej! Här är fantastiska Rex. En kille runt året, kanske något yngre. Han väger ca 9-10 kilo, är ca 45 cm hög och en glad liten hund. Viftar ofta på svansen. Han bor idag I ett jourhem på landet i närheten av Göteborg. Här finns andra hundar och barn och det fungerar jättebra. Han letar nu efter sitt för alltid hem.

Lämna intresseanmälan här 

Sardinia - 2020

I utkanten av Göteborg finns denna fina tjej som nu söker sitt för eviga hem. Hon är jättemysig, älskar att gosa och bli klappad på och ligger gärna nära. Till en början är hon lite försiktig men det går snabbt över. Hon är lite rädd för katten i sitt jourhem men gör inget. Hon är nyfiken, framåt och lekfull, bryr sig inte om andra hundar eller annat ute på promenad. Kan larma (skälla) en kort stund om någon okänd ringer på dörren eller om det är något skumt ljud utanför men skäller inte annars. Barn finns i jourhemmet och det fungerar jättebra. Hon är ca 2 år och 30-35 cm hög och väger runt 7 kilo. Mysigare tjej får man leta efter .

Är du hennes nya hem? Skicka en intresseanmälan här

Neo - 2019

Här kommer Neo som är runt 3 år. Hans liv har inte varit så bra. Han var med om en bilolycka där han blev allvarligt skadad. De lyckades att rädda livet på honom men han var paralyserad till en början. Neo kunde inte röra sig alls men med träning har han gjort stora framsteg. Idag skuttar han fram som att han inte har några som helst problem och är en väldigt trevlig hund. Han fungerar utmärkt med andra hundar, katter, barn. 
Han är ca 30 cm hög, 42 cm lång, väger 6,5 kg och otroligt vänlig. Han kan skutta runt lite märkligt pga olyckan. 
Neo går i koppel och lär sig att bli rumsren men har lite problem efter sin olycka. Jourhemmet hälsar att trevligare kille får man leta efter. 
Hans pris är reducerat.

Här lämnar du intresseanmälan