Hundar i jourhem/Sverige

Eira - 2021

Här är fantastiska Eira 
Hon väger 13 kilo och är ca 40 cm hög. Hon kom till Sverige i maj till en jourfamilj med flera hundar. Hon är försiktig med nya hundar när hon inte känner dem. Hon älskar katter och hon är en aktiv hund som skulle vilja ha en familj som tycker om friluftsliv. Hon älskar att vara ute i naturen och skogen.
Eira är runt året och är väldigt osäker med nya människor. Hon behöver tid och tålamod för att bli trygg och då älskar hon att mysa och gosa. Hon är vaccinerad, kastrerad och har chip och finns i ett jourhem i Gävle 

lämna din intresseanmälan här

Ackie - 2015

Ackie är en fantastisk hund som bott i hägnet I många år. Hon bodde först hos en utav arbetarna där men då hon blev understimulerad så jagade hon hönsen och de kunde inte behålla henne. I hägnet har hon varit en alfatik som varit en trygg mamma och boss. Hon har gått lös därinne och alltid varit först att hälsa oss välkomna när vi kommit på besök. Vi beräknar hennes ålder till runt 7 år. Ett utav våra jourhem tyckte att nu är det dags för henne att få komma till Sverige för att lättare hitta ett hem. Ackie har visat sig vara en helt otrolig hund. Snäll mot de andra hundarna i jourhemmet. Otroligt lättlärd. Kan redan kommando hit och kan gå lös. Hon går fint i koppel och jourhemmet säger att den familj som tar hand om henne får en riktig diamant!
Ackie är vaccinerad, kastrerad, har chip och pass. Hon finns i jourhem i Ljusdal.

Lämna din intresseanmälan här.

John - 2021  

John är en söt och vänlig kille, han kan vara lite rädd till en början men med lite tid och tålamod kommer han fram och vill gärna bli klappad. John är 37 cm hög och väger ca 8 kg. 

John finns på jourhem i Göteborg

Lämna in en intresseanmälan på John här

Rutan - 2020

Den här söta tjejen heter Rutan
Rutan är 2 -3 år och 42 cm hög och väger runt 12-14 kilo.

Hon är en go och vänlig tjej med en del energi som älskar uppmärksamhet. Hon tycker mycket om människor och är väldigt framåt. Hon fungerar utmärkt med andra hundar.

Rutan söker nu sin alldeles egna familj här i Sverige som kan ge henne all kärlek och närhet hon behöver.
Hon har fått alla vaccin, är avmaskad och chippad. Rutan är kastrerad och har också EU pass.
Rutan finns nu hos ett jourhem i Ljusdahl.
Skicka en intresseanmälan här.

Crenguta/Fia - 2022

Crenguta, eller Fia som hennes jourfamilj kallar henne, är en fantastisk söt och snäll tjej. Hon är mild och försiktig men älskar mat och godis så när man har det i handen då kommer hon som en liten raket . Hon hittades tillsammans med sina syskon utan mamma och togs med till hägnet där hon bott större delen av sitt liv. Hon är 35 cm hög och väger 9 kilo. Fia är runt 10 månader gammal. Hon fungerar med andra hundar och katter och har träffat barn. Hon tycker om gos och mys när hon känner sig trygg. Hon är vaccinerad, kastrerad, har chip och pass och redo att flytta till sin alldeles egna familj. Hon finns idag i jourhem i Norrköping.

Intesseanmälan görs här .

Harry - 2022

Harry är ca 30 cm hög och väger ca 5 kilo. Han är runt 8 månader och bor idag i ett jourhem i Ösmo (ligger i närheten av Nynäshamn). I sitt jourhem finns det barn som han fungerar utmärkt med. Katter tycker han också om. Han är lite försiktig till en början och speciellt med män som han inte känner. Harry tycker om promenader men även att mysa i soffan. Han är vaccinerad, kastrerad, har chip och pass och kom till Sverige för ca 3 veckor sedan. Vid intresse skicka oss en intresseanmälan. Harry är en fantastisk liten kille som trivs i sin jourfamilj men gärna vill hitta sitt alldeles egna hem och börja sitt nya liv 

Harry finns nu i jourhem i Sverige, Ösmo. 
Här kan du lämna din intresseanmälan