Hundar i jourhem/Sverige

 Verdun - 2015

Denna fina kille är verkligen i behov av ett eget hem, han har suttit i hägnet i över två år vilket ingen hund någonsin ska behöva göra. Verdun fick komma med på vårens transport och i slutet på april fick han äntligen sätta sina tassar på svensk mark och han bor nu i ett jourhem i Korsberga.
Vi uppskattar att Verdun vara ca 7-8 år.

Han  uppskattar mys och gos mycket och är en glad kille. Verdun är ibland reserverad till nya saker vilket går över när han blivit bekväm det.

Verdun är kastrerad, vaccinerad och chippad. Verdun pris är reducerat på grund av hans ålder.

Kan du öppna ditt hem för denna mysfarbrorn och ge honom det liv han förtjänar? Skicka då en intresseanmälan till oss här

Lua - 2018

Lua älskar att mysa. Hon går bra i koppel, är rumsren, kastrerad, vaccinerad, har pass. Hon söker efter en familj där det är lugn och ro. Ingen barnfamilj då hon blir stressad av för mycket stök. Att barnbarn kommer på besök ibland går bra då hon tycker om barn. Hon tycker om människor även om hon är lite försiktig. Hon gillar promenader och få följa med på det mesta.

Lua är en aktiv hund när hon är utomhus men inomhus vilar hon gärna och tar det lugnt.

Hon finns i jourhem utanför Karlskoga
Här kan du lämna intresseanmälan 

Blanco- 2018

Möt underbara Blanco. Han är en hane på ca 4-5 år som ursprungligen kommer från Rumänien där hans första ägare kuperade hans svans och klippte hans öron. Han har förmodligen fått stryk då han är lite orolig för plötsliga rörelser. Han är en pigg och glad hund som tycker om människor men kräver en ledare. Han är energisk och behöver en familj som har tid för honom. Han är ingen hund som gillar att bara ligga på soffan för då är han olycklig. Blanco vill gärna bo i ett hus med trädgård, få vara med överallt, inte bli lämnad hemma för ofta. Han skulle älska någon som vill jobba med honom och ge honom det han behöver. Han är trots allt en Dogo argentino som är smart och arbetsvillig och vill hitta en aktiv familj, gärna som tycker om friluftliv. Kan ni inte adoptera, dela gärna inlägget så vi hittar vår familj till fina Blanco ❤️

Lämna intresseanmälan här

Gina- 2021

💕Gina💕Denna ljuvliga tjej med vackra honungsfärgad ögon söker en egen matte eller husse. Vi vet inte så mycket om Ginas historia men hon kommer ursprungligen från Ukraina och efter kriget hamnade hon i Rumänien.

Livet i hägnet är tufft för en liten hund och när personalen i hägnet såg att Ginas livsgnista började brytas ner så fick hon komma till Sverige och bor nu i ett jourhem utanför Göteborg. 

Gina har en fin, lugn och mjuk personlighet. Gina är en okomplicerad tik som finner sig i det mesta plus att denna tjej älskar gos, om du slutar klia henne så buffar hon på dig med nosen. Gina går fint i kopplet. Gina kan tycka nya saker känns lite läskiga till en början men vänjer sig väldigt snabbt, hon har inte i sitt liv fått uppleva så mycket och vi tror med rätt person i livet som vägleder henne kommer reservationen snabbt ge med sig, hon har redan efter kort tid gjort stora framsteg i sitt jourhem. 

Vi tror att Gina är född juni 2021 och en medelstor hund, ca 50 cm hög och väger ca 17-20 kg. Gina är fullt vaccinerad, kastrerad och chippad. I jourhemmet där Gina finns idag finns barn, höns, kaniner, katter och andra hundar, det funkar fint med alla dessa och Gina leker gärna med andra hundar. Gina kan även vara själv hemma.Kan du erbjuda denna toppen tjej det hem som hon förtjänar? Skicka då en intresseanmälan till oss här!

Gina finns i jourhem i närheten av Göteborg


Tamash - 2022

Denna fina kille kom till Sverige i slutet på april tillsammans med sina fyra syskon, han bor nu i ett jourhem i Norrköping då han ännu inte hittat ett eget hem.

Tamash, eller Max som han kallas i jourhemmet, är en nyfiken och glad kille som är strax över året.
Tamash har inte upplevt så mycket och kan därför vara reserverad i nya situationer men nyfikenheten tar snabbt över. Han är en kille som älskar gos och mys. Tamash går fint koppel och är ca 50 cm hög och väger ca 13kg, en medelstor hund.
I Tamash nya hem önskar han leva som ensamhund eller med en stabil och trygg hundkompis. Om barn finns i hemmet ska dom vara äldre eller lugna. Tamash är vaccinerad, kastrerad och chippad.

Har du plats för Tamash hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss! 

Tamash finns i jourhem i Norrköping

Här kan du lämna din intresseanmälan

Dixie - 2022

Dixie bodde på gatan tillsammans med sina 4 syskon. Tyvärr överlevde bara Dixie och hämtades till hägnet i januari när grannarna tyckte synd om henne då hon blev ensam kvar. De var också oroliga för att hon inte heller skulle klara sig ensam på gatorna. Hon är en otroligt snäll hund och lekfull men så är hon också bara en valp. Hon är idag 40 cm hög och väger 12 kilo. Dixie kommer att bli en stor hund och skulle älska långa promenader i skogen och ligga på gräset och spana. Hon är så söt med sin korta svans som hon föddes med. Dixie finns i jourhem i  Norrköping.

 Här kan du lämna din intresseanmälan  

Motzu - 2022

Denna kille är 43cm hög, 55cm lång och väger 8 kg. Han är lite blyg i början men det går fort över. Med tid och tålamod kommer han bli en fin följeslagare. Motzu finns i jourhem i närheten av Ulricehamn.

Här kan du lämna din intresseanmälan

Raider - 2022

Raider är den enda hanen av fyra syskon Riley, Reena och Roya är hans systrar, och han vet definitivt inte om att han är en hanhund.

Raider har aldrig visat dominans på något sätt och man kan inte avgöra det på hans sätt.

Han är den mest undergivna från sin kull, en genomtrevlig pojke.

Raider finns i jourhem i Hörby

Här kan du lämna intresseanmälan 

 Roya - 2022

Roya är den vilda av de fyra syskonen. Hon är väldigt söt i sättet och älskar människor. Hon hoppar glatt runt när hon ser dig och kommer att överösa dig med kärlek.

Roya är i den åldern där hon behöver tydliga gränser. Hon behöver lära sig vad som är ok i den stora vida världen och vad som inte är det.
Roya inser inte riktigt sin storlek och skulle inte passa för ett hem med små barn. Roya kan vakta sin mat så skulle behöva övervakas under fodertider.
Hon har varit väl socialiserad och är bra med andra hundar.
Hon går i koppel och kommer att behöva tydliga rutiner sitt nya hem. Roya älskar att utforska och har mycket energi. Hon kommer att behöva ett hem som erbjuder både fysisk aktivering och hjärngympa.

Roya finns i jourhem i Hörby
Här kan du lämna din intresseanmälan  

Reena - 2022

Reena är en av fyra valpar som hittades när de var små. De har vuxit upp till vackra och vänliga hundar.

Reena är hunden som, när hennes vänner far runt, kommer att krypa upp till dig tyst för lite kel. Reena är fortfarande lite blyg för nya människor men när hon lärt känna dig kommer hon att hoppa upp för att säga hej! (även om detta inte är ett beteende som ska uppmuntras). Allt hon vill ha är din uppmärksamhet. 

Reena kunde vara placerad som en enda hund men har aldrig varit borta från sina syskon så skulle behöva tid att anpassa sig hos människor som är villiga att ge henne denna kärlek och tid. Reena går i täten, har åkt i bil och träffat andra hundar utan problem Hon vill bara leka och är alltigenom trevlig. Reena är förmodligen den lugnaste av sin kull och är bara en sådan snäll tjej. Hon finns i jourhem i Hörby.
Lämna intresseanmälan här.

Aslan - 2021

Den här underbara killen heter Aslan, som lejonet i Narnia. Han är en så vacker kille som längtar efter sitt egna hem i Sverige.
Aslan är en liten guldklimp. Han är väldigt försiktig med människor till en början men otroligt snäll kille. Han och hans syster hittades när hans syster blivit påkörd. Hon klarade sig dock väldigt bra. Systern har ett hem I Sverige men Aslan är kvar i hägnet i Rumänien. Han är 48 cm hög och väger 14 kilo. Han är 55 cm lång.
Aslan var till en början livrädd för att gå i koppel men har lärt sig att det inte är farligt. Aslan är lite osäker i nya miljöer och behöver en trygg ledare som kan hjälpa honom. Vi tror att Aslan kommer att bli en fantastisk följeslagare och familjemedlem bara han får bli trygg och bygga självförtroende.

Aslan finns i jourhem i Ljusdahl.


Här kan du lämna intresseanmälan för Aslan 

Voinicel - 2022

Voinicel är bror till Garofita och Crenguta. Han väger 10,5 kilo är 48 cm hög och 55 cm lång. Han är en fantastiskt fin kille bara han får tid att bli hemmastadd. Han är otroligt snäll och fungerar med andra hundar. Han har lärt sig att gå i koppel och tycker om att gå på promenader.

Voinicel finns i jourhem i Ljusdal.

Intresseanmälan lämnar du här.

Mario - 2021


Mario är en stor, glad och älskvärd valp. Hur mycket vi än försöker så kämpar Mario med att förstå gränser och vill ha kramar och pussar hela tiden. Mario har massor av energi och är mycket gladare efter att ha varit ute och lekt med sin kompis eller efter en promenad i långlina.
Mario är en stor och aktiv pojke som skulle älska ett äventyrligt hem, han skulle bli den perfekta vandringshunden. Mario är en intelligent pojke som vet att sitta för att bli serverad sin middag. Mario kan bo ensam eller tillsammans med en jämnstor och lekfull tik. Mario har så mycket kärlek att ge och längtar efter att få visa det. Han finns i jourhem i Hörby.

Inresseanmälan kan lämnas här 

Ella - 2022

Ella är en söt tjej som är lite galen. Hon älskar pipleksaker men inte lika mycket som hon älskar människor. Ella och alla hennes bröder och systrar är de största människofansen - de alla älskar kel och att få uppmärksamhet. Ella kommer att vara det perfekta tillskottet till sin föralltid-familj och blir en förträfflig familjehund. Hon skulle älska att få en bra löprunda för att trötta ut sig innan hon tar en lur. Ella skulle vilja ha ett ganska aktivt hem då hon är ung och full av energi.

Ella, liksom hennes bröder och systrar, är väldigt lätt att träna och skulle tycka om hjärnövningar! Hon är en smart tjej och har introducerats för många hundar utan några problem alls. Ella går i täten, är trygg med människor och andra hundar och är i allmänhet en glad tjej som gärna vill vara med på bus och lek, men även mys i soffan.
Lämna intresseanmälan här 

El Chapo - 2022

El Chapo är en glad och självsäker pojke. Han är en av de fem galna labbvalparna.

Han är lite mer självständig från gruppen och ger sig gärna ut på upptäcktsfärd på egen hand. Han älskar att springa runt med saker i munnen och har ibland stulit en och annan borste, flaska och någons hatt!
El Chapo är en fräck pojke med mycket personlighet. Han älskar människor och kommer att vara en lojal hund. Han har mycket energi och skulle vilja ha ett aktivt hem där hans hjärna får tränas! Med det sagt vet han också hur man chillar och kommer gärna att vila efter en aktiv dag.
El Chapo går i koppel men behöver lite mera träning, men han är en mycket ivrig och träningsbar pojke. Han finns i jourhem i Hörby.
Lämna din intresseanmälan här.

Pablo - 2022

Pablo är en av fem energiska syskon som är av labrador-mix, blonda sådana. I gruppen är han precis lika gladlynt och lekfull dom sina syskon, men på egen hand är Pablo lite blyg. Han tycker om det mänskliga sällskapet han får i hägnet men tvekar att vara framme först jämfört med sina syskon. Han är något stillsam och inte lika vild som de andra. Det kommer inte att ta lång tid för hans självförtroende att växa med rätt uppmuntran och snäll hantering. Pablo är en underbar pojke som älskar sina syskon och människor han lärt känna. Han går fint i koppel och är social med andra hundar. Han finns i jourhem i Norrköping 

Lämna din intresseanmälan här

Ash - 2022

Ash, eller Zappa som jourhemmet kallar honom, är väldigt försiktig med människor. Han behöver en familj som är mjuk i sitt sätt att hantera honom då han är strykrädd och själv väldigt mjuk i sitt sätt. Han har en del energi men så är han också en ung hund på runt 10 månader. Bara han får bli trygg så kommer hans osäkerhet att bli bättre. Har man tålamod och tid så kommer Zappa att bli en fantastisk följeslagare. Han finns i jourhem I Hörby och är 35-40 cm hög och väger 12,8 kilo Han finns i jourhem i Hörby.

Intresseanmälan här.

Charlie- 2020

Goa Charlie har väntat länge på att finna ett eget hem, Charlie kom till sverige från Rumänien i oktober och har ännu inte funnit sitt hem. Vi vill därför slå ett extra slag för Charlie som törstar efter uppmärksamhet och kärlek. Ursprungligen kommer Charlie från Ukraina.

 Charlieär en lojal hund och han vill gärna mysa, han älskar klappar och gos. Han går fint i koppel och kan även vara lös ute, svara på inkallning. Charlie är matmotiverad och vill gärna lära sig nya saker, han gillar att arbeta med nosen.
Charlie älskar att bada och får han möjlighet tar han sig gärna ett dopp. Han leker gärna med tikar och han tänka sig bo med en större tik som han kan busa med. Charlie jagar inte och funkar fint med höns och katt.

Han vill komma till ett hem där han kan få lära sig allt han missat som valp och få utvecklas till sin fulla potential.

Charlie är ca två år gammal. 60 kg tung och 70 cm hög. Han är även kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass.

Finns det en plats för Charlie hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss här!

Charlie finns i jourhem i Hörby

Lämna din intresseanmälan här