Hundar i jourhem/Sverige

Eira - 2021

Här är fantastiska Eira 
Hon väger 13 kilo och är ca 40 cm hög. Hon kom till Sverige i maj till en jourfamilj med flera hundar. Hon är försiktig med nya hundar när hon inte känner dem. Hon älskar katter och hon är en aktiv hund som skulle vilja ha en familj som tycker om friluftsliv. Hon älskar att vara ute i naturen och skogen.
Eira är runt året och är väldigt osäker med nya människor. Hon behöver tid och tålamod för att bli trygg och då älskar hon att mysa och gosa. Hon är vaccinerad, kastrerad och har chip och finns i ett jourhem i Gävle 

Bella - 2021

Bella är runt året och väldigt försiktig med människor till en början. Detta beror på oerfarenhet. Hon hittades tillsammans med sina syskon och mamma under hösten 2021. Mamma Bica kom till Sverige december 2021 och hennes valpar kom till Sverige i maj i år. Bella fungerar utmärkt med andra hundar då hon är uppvuxen i flock. Hon väger runt 8 kilo och är ca 35 cm hög. Bella fungerar med katter och har träffat barn. 
Eftersom Bella är väldigt osäker behöver hon en familj som har tid och tålamod och massa kärlek. Hon är ganska lugn för att vara unghund och eftersom hon är så osäker behöver hon en familj som har tid att träna henne och hon vill nog helst ha lugn och ro. En hundkompis som är trygg skulle hon älska! 
Hon behöver social träning för att bli mer säker. Vi tror att hon kommer att bli en fantastisk familjemedlem bara hon får bygga självförtroende.
Hon är kastrerad, vaccinerad, har chip och är startförsäkrad i Agria.

Intresseanmälan