Hundar i jourhem/Sverige

Nova - 2015

Nova är en tik på ca 6 år som hittades tillsammans med sina syskon och mamma. Nova var bara valp när hon kom till hägnet. Hon har växt upp där utan att veta hur världen är utanför hägnets stängsel. Nu tyckte vi att det var deras tur att äntligen få hitta sina för eviga hem. Vi lyckades hitta en jourfamilj som tog emot en av "valparna" för att ge henne bättre förutsättningar för att hitta sitt hem.

Nova kom till Sverige för ca 1 vecka sedan. Enligt jourhemmet är hon en väldigt snäll och lekfull hund trots sin ålder.

Nova tycker om andra hundar och verkar tycka om människor. Hon går fint i koppel och älskar långa promenader i skogen. Hon är ingen hund som skäller så att bo i lägenhet är inga problem.

Nova har en hel del energi och är vaccinerad, kastrerad och har pass. Hon bor just nu i Ljusdal och hennes nya familj bör ha hundvana.

Att få en hundkompis i familjen skulle hon tycka om.Hennes kostnad är 5.000 kronor.

Nala - 2021 - RESERVERAD

Nala är en underbar tjej som gillar bus, lite försiktig till en början men sedan en framåt och nyfiken tjej. Hon gillar mat och godis och fungerar utmärkt med andra hundar. Hon har träffat barn som hon är nyfiken på. Vi tror att Nala blir medium till stor som vuxen, kanske ca 20 kilo.

Nala beskrivs som en mycket snäll och trevlig hund. Hon finns idag i jourhem i Norrköping, är vaccinerad, kastrerad och ca 6 månader. 

Hon kostar 6.500 kronor

Freya - 2020

Vackra Freya får allas uppmärksamhet för sin unika skönhet . Hon är en 1 årig tik som som nu söker sin egna föreviga familj . Hon väger ca 15 kg och är 47 cm hög. Freya går fint i koppel och skulle älska långa skogspromenader och äventyr . Hon funkar fint med andra hundar. Troligen inte katter då hon har lite jakt instinkt . Vi söker en stark ledare som har hundvana för att hon ska få bästa förutsättningar i sitt nya liv. Vi tror att hon kommer att bli en fantastisk familjemedlem med rätt hem . Hon kom till Sverige i början på Juli, vilket betyder att hon har en del kvar att lära sig och vänja sig vid . Hon är kastrerad , chippad, vaccinerad och har pass. Adoptionskostnaden är 5600kr. 


Lämna en intresseanmälsn för Freya här.

Casper - 2020

Sötnosen Casper är en fantastisk hund på ca 1,5-2 år, ca 50 cm hög och väger 19 kilo. Casper är lite försiktig men en snäll och lekfull kille. Hans start i livet var hemsk, han blev slagen och misshandlad av sin familj. Trots detta så är han en mycket trevlig hund som tycker om människor. Barn fungerar också bra. Han bor idag i ett jourhem i Norrköping. Casper tycker om att springa bredvid cykeln, gå på promenader och springa i skogen. Han är vaccinerad, har chip och är kastrerad. Hans kostnad är        4 000 kronor. Han letar nu efter sin egna familj där han kan få bli en älskad familjemedlem och följa med på alla äventyr

Är du intresserad av Casper? Fyll i en intresseanmälan här.