Hundar i jourhem/Sverige

Drake - 2022

Drake, 1 år, söker sin egen adoptivfamilj. Ängslig men jättesnäll. Älskar att springa, utforska och leka med kompisar. Han är ungefär 50cm hög och väger runt 25 kg. Går fint i koppel! Eftersom han är lättskrämd och ovan vid de flesta situationer som uppstår till vardags behöver han en omtänksam ägare som är villig att lägga ner mycket tid på att hjälpa Drake att bli trygg och få bättre förtroende i världen.

Drake finns i Hörby.

Lämna intresseanmälan här

John - 2021  

John är lite över året och väldigt snäll. Hans syskon kom till Sverige förra året och John var ensam kvar. Nu är även han i Sverige i ett jourhem och fungerar med andra hundar, katter, marsvin, höns och barn. Han är väldigt försiktig till en början med människor pga oerfarenhet. Han behöver tid och familjen behöver ha tålamod för att han ska bli trygg.

Han lyssnar bra och verkar tycka om att lära sig saker. Ganska lugn hund för att vara unghund. Han är ca 50 cm hög och väger runt 14 kilo.

John finns på jourhem i Göteborg

Lämna in en intresseanmälan på John här

Crenguta/Fia - 2022

Crenguta, eller Fia som hennes jourfamilj kallar henne, är en fantastisk söt och snäll tjej. Hon är mild och försiktig men älskar mat och godis så när man har det i handen då kommer hon som en liten raket . Hon hittades tillsammans med sina syskon utan mamma och togs med till hägnet där hon bott större delen av sitt liv. Hon är 35 cm hög och väger 9 kilo. Fia är runt 10 månader gammal. Hon fungerar med andra hundar och katter och har träffat barn. Hon tycker om gos och mys när hon känner sig trygg. Hon är vaccinerad, kastrerad, har chip och pass och redo att flytta till sin alldeles egna familj. Hon finns idag i jourhem i Norrköping.

Intesseanmälan görs här .

Emma - 2017   Reserverad

En volontär på ett shelter och en stor djurvän, hittade Emma på ett kill-shelter och påbörjade en räddningsaktion i augusti. Emma användes som avelstik på löpande band och när hon inte kunde ge mer så övergavs hon att för att dö. Emma hade dock turen att få Anita som vän som skulle göra allt för att hjälpa henne. Hon ordnade med alla vaccinationer och papper och förberedde henne inför en resa till Sverige där vi lovade henne att hitta en familj. Emma är runt 5 år och lekfull, snäll och full av kärlek. Hon älskar mys och gos och förtjänar resten av sitt liv hos en familj som ger henne allt hon aldrig någonsin fått.Hon tycker mycket om att lära sig saker, hon kan sitt och älskar sin boll. Hon är kastrerad. Den som får Emma som sin familjemedlem drar den högsta vinsten hälsar hennes jourfamilj I Hörby. Hjälp till att hitta Emmas familj. Dela vårat inlägg så kanske hon kan få den bästa julklappen i sitt liv.
Emma har varit hos veterinären och gjort en enklare undersökning av öron, ögon, lyssnat på hjärtat och lungorna utan anmärkning. Emma var så duktig även när de klippte hennes klor.

Intresseanmälan för Emma här.  

Ash - 2022

Ash, eller Zappa som jourhemmet kallar honom, är väldigt försiktig med människor. Han behöver en familj som är mjuk i sitt sätt att hantera honom då han är strykrädd och själv väldigt mjuk i sitt sätt. Han har en del energi men så är han också en ung hund på runt 10 månader. Bara han får bli trygg så kommer hans osäkerhet att bli bättre. Har man tålamod och tid så kommer Zappa att bli en fantastisk följeslagare. Han finns i jourhem I Hörby och är 35-40 cm hög och väger 12,8 kilo.

Intresseanmälan här.

Charlie- 2020

Wink wink 😉 Charlie söker sitt föralltid-hem. Möjligtvis är han en blandning mellan Mastiff, Rottie och Alabai, ukrainsk-rumänsk fårhund. Två år gammal och uppåt 60kg behöver han din odelade uppmärksamhet för att lära honom grunderna i uppförande. Han kan redan att sitta på kommando och han går fint i koppel. Väldigt mycket valp fortfarande och tiden som hemlös och shelter-hund måste tränas bort, gärna genom att arbeta. Han är smart, den lille.

Lånna din intresseanmälan här