Hundar från Ukraina 🇺🇦 

Raider - 2022

Raider är den enda hanen av fyra syskon Riley, Reena och Roya är hans systrar, och han vet definitivt inte om att han är en hanhund.

Raider har aldrig visat dominans på något sätt och man kan inte avgöra det på hans sätt.

Han är den mest undergivna från sin kull, en genomtrevlig pojke.

Här kan du lämna intresseanmälan 

Riley - 2022

Riley  är en av 4 syskon.

Hon är en supersöt tjej som förmodligen älskar människor mer än de andra syskonen. Riley skulle absolut passa som ensamhund, även om hon kommer bra överens med varje hund hon har träffat och skulle passa in med vilken hund som helst.
Riley är väldigt valpig till sättet, vem hon än träffar vill hon bara leka. Hon går i täten, har åkt i bil, tycker om att leka med pipleksaker. Riley är ganska aktiv och skulle trivas i ett relativt aktivt och äventyrligt hem.
Hon är en perfekt hund och skulle lätt passa en familj (barn 7+).Skulle inte sätta henne i hem med yngre eftersom hon kan vara för busig.
Riley är en hund som är lugn och social och inte är rädd för något som hon kastats in i, som veterinärbesök, seleträning och  träffa nya människor.
Intresseanmälan lämnas här 

Reena - 2022

Reena är en av fyra valpar som hittades när de var små. De har vuxit upp till vackra och vänliga hundar.

Reena är hunden som, när hennes vänner far runt, kommer att krypa upp till dig tyst för lite kel. Reena är fortfarande lite blyg för nya människor men när hon lärt känna dig kommer hon att hoppa upp för att säga hej! (även om detta inte är ett beteende som ska uppmuntras). Allt hon vill ha är din uppmärksamhet. 

Reena kunde vara placerad som en enda hund men har aldrig varit borta från sina syskon så skulle behöva tid att anpassa sig hos människor som är villiga att ge henne denna kärlek och tid. Reena går i täten, har åkt i bil och träffat andra hundar utan problem Hon vill bara leka och är alltigenom trevlig. Reena är förmodligen den lugnaste av sin kull och är bara en sådan snäll tjej.
Lämna intresseanmälan här.

Mario - 2021


Mario är en stor, glad och älskvärd valp. Hur mycket vi än försöker så kämpar Mario med att förstå gränser och vill ha kramar och pussar hela tiden. Mario har massor av energi och är mycket gladare efter att ha varit ute och lekt med sin kompis eller efter en promenad i långlina.
Mario är en stor och aktiv pojke som skulle älska ett äventyrligt hem, han skulle bli den perfekta vandringshunden. Mario är en intelligent pojke som vet att sitta för att bli serverad sin middag. Mario kan bo ensam eller tillsammans med en jämnstor och lekfull tik. Mario har så mycket kärlek att ge och längtar efter att få visa det

Inresseanmälan kan lämnas här 

Ella - 2022

Ella är en söt tjej som är lite galen. Hon älskar pipleksaker men inte lika mycket som hon älskar människor. Ella och alla hennes bröder och systrar är de största människofansen - de alla älskar kel och att få uppmärksamhet. Ella kommer att vara det perfekta tillskottet till sin föralltid-familj och blir en förträfflig familjehund. Hon skulle älska att få en bra löprunda för att trötta ut sig innan hon tar en lur. Ella skulle vilja ha ett ganska aktivt hem då hon är ung och full av energi.

Ella, liksom hennes bröder och systrar, är väldigt lätt att träna och skulle tycka om hjärnövningar! Hon är en smart tjej och har introducerats för många hundar utan några problem alls. Ella går i täten, är trygg med människor och andra hundar och är i allmänhet en glad tjej som gärna vill vara med på bus och lek, men även mys i soffan.
Lämna intresseanmälan här 

El Chapo - 2022

El Chapo är en glad och självsäker pojke. Han är en av de fem galna labbvalparna.

Han är lite mer självständig från gruppen och ger sig gärna ut på upptäcktsfärd på egen hand. Han älskar att springa runt med saker i munnen och har ibland stulit en och annan borste, flaska och någons hatt!
El Chapo är en fräck pojke med mycket personlighet. Han älskar människor och kommer att vara en lojal hund. Han har mycket energi och skulle vilja ha ett aktivt hem där hans hjärna får tränas! Med det sagt vet han också hur man chillar och kommer gärna att vila efter en aktiv dag.
El Chapo går i koppel men behöver lite mera träning, men han är en mycket ivrig och träningsbar pojke.
Lämna din intresseanmälan här.

Bella - 2022

Bella  är en av de fem labradorerna! Hon är en supersöt tjej som älskar livet, sina syskon, människor och… lera. Hon är nyfiken på att utforska världen men stannar gärna med sina syskon fast kommer att anpassa sig till livet som en enda hund i en kärleksfull familj.

Ella går i koppel men skulle föredra en sele i detta skedet. Bella skulle föredra ett aktivt hem eftersom hon tycker om att springa och leka! I slutet av en lång dag slappar gärna Bella och hennes syskon av och de vet verkligen hur man kopplar av. Bella är den enda från sina syskon som utan tvekan föredrar klappar på magen över vad som helst. När de alla springer runt, runt, kommer hon att springa till dina fötter, stanna, ligga ner och rulla över och stänga ögonen i ren lycka när hon får någon att kela med henne! Bella har obegränsad kärlek att ge, och förtjänar all kärlek i världen tillbaka!
Lämna din intresseanmälan här.

Pablo - 2022

Pablo är en av fem energiska syskon som är av labrador-mix, blonda sådana. I gruppen är han precis lika gladlynt och lekfull dom sina syskon, men på egen hand är Pablo lite blyg. Han tycker om det mänskliga sällskapet han får i hägnet men tvekar att vara framme först jämfört med sina syskon. Han är något stillsam och inte lika vild som de andra. Det kommer inte att ta lång tid för hans självförtroende att växa med rätt uppmuntran och snäll hantering. Pablo är en underbar pojke som älskar sina syskon och människor han lärt känna. Han går fint i koppel och är social med andra hundar.

Lämna din intresseanmälan här

Andreas - 2021

Andreas är en absolut ren själ!

När du först träffar honom krossar han ditt hjärta, han kryper och gömmer sig och darrar i ett hörn, men när du väl har förtjänat hans förtroende ger han dig hela sitt hjärta. När han väl har knutit sig till dig ger han dig allt, han är glad och påhängsen och hoppar upp för att kela, och ibland kryper han upp för att vila sitt ansikte på dig och varje gång du slutar smeka så knuffar han till dig för mer.

Han är en så tillgiven pojke, men bara fortfarande väldigt osäker på de flesta människor och den stora världen. Andreas behöver någon som tar sig tid att hitta in i hans hjärta och visa honom att världen kan vara en trevlig plats.

 När han blir rädd hoppar han upp och lindar frambenen runt dig och går bara på bakbenen. Andreas är en underbar och känslig pojke med så mycket kärlek att ge. Att se honom springa runt och hoppa som en vanlig hund i rastområdet för första gången fick hjärtat att smälta. Andreas är snäll mot alla andra hundar.

Lämna din intresseanmälan här

Alaska - 2021

Alaska är den sötaste! Hon är en energisk tjej som behöver mycket aktivitet, stimulans och kärlek i sitt framtida liv. Alaska älskar kramar och kyssar. Hon är väldigt tillgiven, hon älskar att springa.

Mycket söt tjej, älskar att hoppa upp för uppmärksamhet, har inte visat något annat än ödmjukhet och kärlek mot sina kennelvänner. En sådan glad, fånig tjej men också väldigt intelligent.

Lämna intresseanmälan här

Ash - 2022

Ash, eller Zappa som jourhemmet kallar honom, är väldigt försiktig med människor. Han behöver en familj som är mjuk i sitt sätt att hantera honom då han är strykrädd och själv väldigt mjuk i sitt sätt. Han har en del energi men så är han också en ung hund på runt 10 månader. Bara han får bli trygg så kommer hans osäkerhet att bli bättre. Har man tålamod och tid så kommer Zappa att bli en fantastisk följeslagare. Han finns i jourhem I Hörby och är 35-40 cm hög och väger 12,8 kilo.

Intresseanmälan här.

Charlie- 2020

Wink wink 😉 Charlie söker sitt föralltid-hem. Möjligtvis är han en blandning mellan Mastiff, Rottie och Alabai, ukrainsk-rumänsk fårhund. Två år gammal och uppåt 60kg behöver han din odelade uppmärksamhet för att lära honom grunderna i uppförande. Han kan redan att sitta på kommando och han går fint i koppel. Väldigt mycket valp fortfarande och tiden som hemlös och shelter-hund måste tränas bort, gärna genom att arbeta. Han är smart, den lille.

Lånna din intresseanmälan här